Tuesday 29 September 2015

7/15 Mustard yellow coat

Koko kesän käyttämättömänä laatikossa lojunut Alexander McQueenin God save McQueen -huivini on ulkoillut alkusyksystä koko kesänkin edestä, sillä ykskaks se tuntuu sopivan kaikkiin viime viikkoina käyttämiini asuihin kuten ruosteenruskeaan Acne Studiosin Raya-mohairneuletakkiin tai uusimpaan rakkaaseeni, Zaran sahraminkeltaiseen vuorittomaan villatakkiin. Bongasin takin viime viikolla Me naisista, kiersin lauantaina Zaran sitä löytämättä, kysyin myyjältä, joka löysi varastosta täsmälleen yhden, ja joka sattui olemaan juurikin minun kokoani. Sovitin ja kiikutin kiireesti kassalle. Vielä vähän piilopistoja liepeisiin sunnuntai-iltana tv:tä katsellessa ja takkikaunotar oli valmis palvelukseen maanantaina. Näillä säillä sillä tarkenee ulkona ja ilmojen kylmetessä se on lämmin seuralainen sisällä. Okein, myönnän, että se oli jo päälläni myös sisällä...


Kun päällä on lämmin takki ja kaulassa pehmeä huivi, voi vielä ihan hyvin ulkoilla sandaaleissa. Itse asiassa tykkäsin kovasti tämänpäiväisestä asustani hienovaraisine viittauksineen 70-lukuun: keltainen takki, värikäs huivi, leveähkölahkeiset farkut ja hapsusandaalit Jos kaikki tuo olikin 'boho-esque'ta', toi Falabella kullanvärisine ketjuineen asuun tarvittavaa chiciä, n'est pas?



These two pieces I will wear to shreds this fall: my ancient God save McQueen scarf  by Alexander McQueen and the new mustard yellow wool coat by Zara. They look fabulous separately but outrageously gorgeous together. Today I wore this match-made-in-heaven with dark denim jeans, white silk shirt, brown fringed sandals and my beloved Falabella bag. I loved the outfit and the gentle nod to 70's,  the sort of boho-esque feel.

No comments:

Post a Comment