Thursday 20 February 2014

Ostoksilla - Shopping at Gina Tricot

Edulliset ketjuliikkeet ovat svetareiden ohella uusi ihastukseni. Siksi kävelin lounaalta pari viikkoa sitten Forumin Gina Tricotiin mainostensa kivojen svetareiden houkuttelemana. Kun kysyin myyjältä, että mistähän päin ne löytyvät, totesi hän niiden olevan loppuunmyytyjä! Siis mitä?!

Kysyin kuitenkin muodon vuoksi, josko hänen sylissään olevan torson päällä oleva kappale on myytävänä. Se oli. Joten valinnan varaa ei ollut sen enempää värin, printin kuin koonkaan suhteen. Mitäpä tuosta - kotiin päästyäni puin sen päälleni ja olin äärimmäisen tyytyväinen vajaan kahdenkympin sijoitukseeni. Jos hinta ei olekaan suoraan verrannollinen ulkonäköön, niin materiaalin kyllä: 70 % polyesteriä ja 30 % puuvillaa.

Taidan laittaa tämän ylleni huomenna perjantaina, kun meillä on duunissa dress down Friday.




I'm obviously not the only one who has a crush on sweatshirts. I went to buy one from Gina Tricot some time ago but was told that they were sold out! What - sweatshirts that cost less than 20 euros?! Fortunately the shopgirl was holding a mannequin that had one grey sweatshirt on - the only one left. I took it, paid it and tried it on at home. Perfect! The only minus is the material: 70 % polyester and only 30 % cotton. 

Dress down Friday - here I come, in my sweatshirt!

No comments:

Post a Comment