Sunday 27 October 2013

Shrug - Harmaata hakusessa

Jos tässä maailmassa on joku väri, joka ei sovi väreihini lainkaan, niin se on harmaa. Valitettavasti - väri näyttää ihanalta sekä tangossa että toisten päällä, mutta kun tuon sen omien kasvojeni lähelle: auts. Harmaat ovat siis niiden ilmeisestä ihanuudesta huolimatta jääneet suosiolla kauppaan (sekin tämän syksyn rakkaus, Faliero Sartin harmaa Love-huivi). 

Muttamutta... löysin kätköistäni aivan liian vähälle käytölle jääneen ikivanhan Night Birger et Mikkelsenin lyhythihaisen mustanharmaan kaninkarvaboleron, jonka niin kovasti haluaisin yhdistää vaaleanharmaaseen ohuenohueen neulepaitaan ja kokomustaan alaosaan. Eikö kuulostakin oivalliselta suunnitelmalta? Nyt pitäisi vielä löytää tuo täydellinen neule.



I love the gray color - unfortunately it does not love me. So I don't actually own anything gray - yet. But... I have this ancient but beautiful black and gray rabbit fur shrug by Night Birger et Mikkelsen and I'd love to wear it with a light gray sweater and all-black bottom: black skirt, black tights and black pumps or boots. Sounds good, doesn't it. Now I only need to find the perfect sweater. Do you happen to know where I should start looking?

No comments:

Post a Comment