Thursday 24 October 2013

Kaikkeen tottuu - Muddy waters

Suihkusta en tätä sietäisi, mutta tyhjään vatsaan olen aamun alkajaisiksi kumonnut lasillisen kuravetta jo muutaman viikon ajan. Ei, meidän talon putket eivät ole näin surkeassa kunnossa. Tämä kuravesi on sekoitettu Argitalin vihreästä savesta ja helsinkiläisestä (tai Päijäänteestäkö se tulee) kraanavedestä. Kemikaalicocktailin Noora oli kokeillut savicocktailia liuskottuviin kynsiin ja tulosten perusteella rohkaistuin minäkin kokeilemaan. Näyttää tepsivän: oikea peukalonkynteni ei ole koskaan toipunut 11 vuotta sitten tekemästäni remontista ja on liuskoittunut ever since. Paitsi nyt.

Tätä  ihmeainetta saa ainakin Ruohonjuuresta; puolen kilon pussi maksaa rapiat 11 euroa, ja siitä lusikoi savea teelusikallisen kerrallaan aika moneen lasilliseen.



How do you feel about drinking muddy water? That's what I've been doing for the last couple of weeks.  The taste is not bad at all - it doesn't actually taste anything. And my fingernails just love the green clay: they have stopped peeling, totally and finally. I'm still looking forward to see what this clay will do to my hair - I'm sure I'll have a lion's mane eventually. No sign of it so far, though. 

2 comments:

  1. En ole juotavaa savea kokeillut, mutta esim. Argitalin savinaamio (argital tubo) on loistava, samoin heidän shampooita käytän kuuriluontoisesti. Aah, ja arnikkivoide on hyvä kolotuksiin. Ko. blogista taisin vinkin aikoinaan löytää. t ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Ingrid vinkeistä - täytyypä kokeilla noita. Nuo kolotuksetkin ovat valitettavasti tulleet tutuiksi :-)

      Delete