Friday 6 September 2013

Viimeisiä viedään - The last of the best

Tässä vielä sekalainen kokoelma lomakuvia Santorinilta. Eikö teekin mieli heti varata matka?





Oian auringonlasku on kuuluisa, mutta kaunis se oli Firassakin. Minulta loppui kamerasta akku silloin kun Oian auringonlaskua piti kuvata :-(


Tuli patikoitua noin 11 kilometrin matka Firasta Oiaan. Voin vakuuttaa, että oli kuuma, tuskainen ilmekin sen kertoo. Tuo tummansininen t-paita lähti päältä heti, kun asutus oli ohitettu, ja matka jatkui bikiniyläosassa ja shortseissa.


Ruoka oli hyvää! Rannalla lounaaksi maistui mm. gyros, jonka huuhdoin alas paikallisella oluella, Yellow Donkeylla. 



























Rantaelämää - kuvan koira tarjosi hupia koko rahan edestä.




























Merenneitoja snorklaamassa. Oma maski ja snorkkeli osoittautuivat loistohankinnoiksi - elämys oli ihan toista kuin lainavehkeillä aiemmin. 



Jossain mustien muurien takana on Angelina Jolien ja Brat Pitin 'kesämökki'. 



Oli siellä muutakin kuin kuvankaunista.... kuvauksellista kuitenkin kaikki tyyni.



Tyypillistä Kreikka-kuvastoa.




Akrotirin kaivaukset. 3500 vuotta sitten tulivuoren purkauksessa laavaan ja tuhkaan hautautunut kaupunki. Kaivausten ympärille oli rakennettu komea pytinki - EU:n rahoilla varmaan :-)



Sokerina pohjalla: Nea Kameni. Sanottakoon, että ihania kuvia olisi vielä vaikka ja kuinka, mutta säästän teidät niiltä. Kohtuus kaikessa.

After these I will not torment you again - maybe - with my holiday photos. Santorini photos that is. I have lots of photos from Stockholm that I'm planning to show you. 

No comments:

Post a Comment