Friday 2 August 2013

Wham! I love you George...

Tein mahtavan aikamatkan 80-luvulle kesälomani päätteeksi. Kirjahyllyssäni oli jo pari vuotta odottanut Rob Jovanovicin 'George Michael The biography' (Piatkus, 2007), jonka pakkasin vihdoin ja viimein Kumpula-lukemistokseni viime viikon lauantaina. Kirjasta inspiroituneena hain kotiin palattuani vielä kaikki mahdolliset Wham!:in ja George Michaelin videot YouTubesta. Katsokaas, tunnustan tässä ja nyt - yhtään häpeämättä - että olin 80-luvulla Wham!-fani ja sittemmin vielä suurempi George Michael -fani. Ja kerran fani on aina fani.

Ja ne videot - ihan omaa luokkaansa. Muotia ja malleja fanittavat muistavat ainakin Too Funky ja Freedom! '90 -videot. Ja Outside todistaa, ettei mies ota itseään liian vakavasti. Ja miten suloisia George Michael ja Andrew Ridgeley olivatkaan Club Tropicana -videoilla. Samanlaisiin tunnelmiin toivon pääseväni nyt viikonloppuna eli kädet ovat ristissä kyynärpäitä myöten, että seuraavat kaksi päivää saamme nauttia helteestä! Aurinkoista viikonloppua!






I finally read the biography of George Michael during last weekend and was totally inspired! When I wasn't reading the book, I watched old videos of both Wham! and George Michael in YouTube. I had forgotten what a big fan of Wham! and especially George Michael I used to be - and still am. And I'm not even a bit ashamed to admit this. George Michael, I still love you!

Kuvat/photos: GeorgeMichael.com

2 comments:

  1. Wow, ihanaa kun ehdit keskittyä tähän kunnolla! Oma musiikillinen oppi-isäni J.J. Cale kuoli viime viikolla, rest in peace. tingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tärkeisiin asioihin löytyy aina aikaa, eikö :-) Spotify on viime päivät soittanyt meillä lähes tauotta George Michaelia ja hämmästyttävää kyllä, osaan eli muistan edelleenkin monien biisien sanat ulkoa.

      Delete