Friday 26 July 2013

Sinisiä - Blues

Olen viime kuukausina - tai oikeammin kai jo vuoden verran - ollut äärimmäisen ihastunut kaikkeen siniseen. Syytän siitä Neiti Sissi Sisukasta ja hänen ihania sinisiä silmiään. Ihan kaikki sininen vetää minua puoleensa; keskiviikkona tämä kirkkaansininen Theoryn t-paita My o Myn aletangossa. Minulla on ennestään kaksi saman merkin samanmallista t-paitaa enkä lakkaa ylistämästä niiden laatua - ihanan pehmeitä ja pesusta toiseen muotonsa ja kokonsa säilyttäviä luottopaitoja. Lisäksi ne ovat tarpeeksi pitkiä - saa kumarrella ja ojennella ilman pelkoa selän tai vatsan paljastelusta. 

Net-a-porter'n alen vihoviimeisen alennuksen jälkeen sininen YSL Arty ei maksanut enää juuri mitään. Tilasin sen samassa paketissa Brian Lichtenbergin t-paidan kanssa, josta avaudun joskus tuonnempana. Ilma on siis rakkautta sinisenään! Ja taivaskin on vihdoinkin heti aamusta sininen, joten laitan kohta siniset bikinit päälle ja lähden Kumpulaan päiväksi. Sinisella teemalla mennään iltaan asti: jääkaapissa odottaa sangollinen mustikoita puhdistamista ja pakastamista.



I'm addicted to blue. I'm drawn to anything blue. Like this new Theory t-shirt. And the blue YSL Arty that cost almost nothing after couple of price reductions in Net-a-porter.  Aren't they lovely together? So blue, so beautiful!

Since the sky is finally blue I will be heading to Kumpula outdoor pool in my blue bikinis... Have a nice Friday!

No comments:

Post a Comment