Wednesday 3 July 2013

Napinaa

Pahoittelen harhaanjohtavaa otsikkoa, jos joku kuvitteli löytävänsä tästä postauksesta napinaa. Jos sellaista odotit, voit lopettaa lukemisen tähän. Halusinpahan vain laittaa tähän todistusaineistoa Net-a-porter'n (NAP - got it?!) alesta tekemistäni ostoksista, jotka siis saapuivat juhannuksen jälkeen maanantaina. Tarjolla lähikuvaa Alexander McQueenin huivista ja valkoisesta YSL Artysta. Ihanat yhdessä ja erikseen! Enkä aio napista edes siitä, että sittemmin näiden hintoja on alennettu lisää. Eli nyt jos koskaan kannattaa laittaa YSL Arty tilaukseen, jos sellaisesta on haaveillut - tässä linkki, josta pääset näkemään valikoiman. 


Joomi limin pääkallot eivät jääneet kesän ainoiksi pääkalloikseni. Pääkallot ovat Alexander McQueenin vakiokuvastoa, joten niitä löytyy kukkameren keskelta myös tästä huivista.



I just wanted to show you what I got from Net-a-porter sale. Both the Alexander McQueen scarf and the YSL Arty ring are reduced further, so now it is a perfect time to place an order if YSL Arty is something you've dreamt of. Should you love elegant red sculls - this scarf is your new best friend!

No comments:

Post a Comment