Monday 8 July 2013

Loma - Holiday!

Ensimmäinen lomapäivä! Proteiinipitoisen aamiaisen jälkeen suuntaan kurinpalautukseen Optimal Performancen Emman luo. Parina viimeisenä työpäivänä lipsuin iltapäivän välipalasta - oli kaikenlaista lomaskumppatarjoilua ja sen sellaista - mutta muuten olen noudattunut tiukasti sopmustamme, joten sapiskaa ei liene tulossa. Painokin on tippunut vähän kahdessa viikossa, joten oikealla tiellä ollaan.

Mallia rennosti ottamiseen (aka lomailuun) tarjoaa ihana, karvainen asuinkumppanini ja kissalapseni Neiti Sissi Sisukas. Mallia voivat otttaa muutkin lomailevat.



Tämän viikon seuraavat kalenteroidut suunnitelmat sijoittuvat viikonloppuun, joten sinne asti ollaan kuin Ellun kanat - vain kaikkein asiallisimmat hommat (kuten nukkuminen, syöminen, auringossa makoilu ja bloggaaminen) hoidetaan.




This is my first day of summer holiday. I'll meet my trainer after my high-protein breakfast but after that I have nothing in my calendar before Saturday. Fortunately I have my beloved cat, her feline highness Sissi, to remind me how to relax - she's my ultimate role model and personal coach when it comes to relaxation. For the next three weeks we will take it easy and enjoy the summer holiday and the Finnish summer and strawberries! I will not, however, abandon the few of you who follow my blog, so keep coming back!

3 comments:

  1. ihanaa lomaa!!! Onpas rennon ja pehmoisen näköinen kissa :) Meillä myös kesäkoira, seurallinen karvapallero, on niin mukavaa käydä taas koiralenkeillä vanhasta muistista. Ja ei, tätä koiraa ei hylätä tienposkeen kun kesä on ohi, vaan palautetaan isäntäperheeseen sitten heidän lomailtua :) Ja mitä linjoihin tulee, hommasin juuri jäätelökoneen.... Ensimmäinen kirsikkajätski satsi maisteltu! terv. ingrid

    ReplyDelete
  2. ai niin, sain melkein valmiiksi vaatekaappiprojektin, silloin alun perin eksyin tänne ihastelemaan "komeroasi". Vain led-valonauha sisältä puuttuu! Ja sitten tietysti kaikkien vaatteiden asettelu (ja lisäkarsinta.....), ne on kolme viikkoa jo lojunut siellä täällä ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa, vaatekaappiprojektit ovat ihan parhaita - ja palkitsevia!. Kokemuksesta voin sanoa, että vaatekriisit ovat projektin jälkeen lähes loppuneet. Karsiminen, hyvä järjestys ja kunnon valaistus auttavat valtavasti vaikeassa vaatteidenvalinnassa. Toivottavasti et kuitenkaan lakkaa käymästä ja kommentoimasta täällä, vaikka alkuperäinen syy tänne eksymiseen ei olekaan enää ajankohtainen. Ja toivottavasti minun komerostani oli edes jonkin sortin inspiraatioksi.

      Minä olen syönyt kamalat määrät jäätelöä viimeiset viikot ja silti linjat olivat kaventuneet! Joten hyvällä ruokahalulla vaan kirsikkajäätelöä lusikoiden :-) Silitykset kesäkoirulille!

      Delete