Sunday 10 March 2013

Counting days - viikko vielä

Loma lähestyy! Enää 7 yötä siihen kun Finnairin lomalento lähtee kohti Egyptiä. En muista, milloin viimeksi olisin näin hartaasti odottanut lomaa. Talvi on ollut pitkä ja pimeä, kylmä ja kostea, ja olen siihen kertakaikkisen väsynyt.

Bikinit, sandaalit ja kesämekot odottavat pakkaamistaan ja minä odotan niihin pujottautumista. Odotan sitä, kun aurinko lämmittää ja tuuli vilvoittaa iholla. Kun pulahtaa viileään veteen ja hengitys salpautuu hetkeksi. Kun saa uppoutua kirjaan koko päiväksi. Kun päivän päätteeksi levittää kookokselle tuoksuvaa after sun -voidetta lämpimälle iholle, kietoutuu kylpytakkiin ja tassuttelee parvekkeelle vesipullon kanssa lepuuttamaan silmiään eteen avautuvassa auringonlaskussa. Kun nälkäisenä saa eteensä jotain niin herkullista, että melkein tekee mieli itkeä ilosta. Kun saa nukkua pilkkopimeässä, herättyään vetää verhot syrjään ja häikäistyä auringonpaisteesta. Eikö kuulostakin lomalta?



Sissi lomailee tutuissa maisemissa ja tutussa seurassa, Lappeenrannassa mammin ja ukon luona. Mammi on lupautunut hakemaan kissalapsenlapsensa Helsingistä ja kotiin hänen kuninkaallisen kissakorkeutensa kuljettaa viikkoa myöhemmin pikkusiskoni, joka tulee viettämään tyttöjen viikonloppua ystävänsä kanssa 'Vallilan bed and breakfastiin' ennen paluutani.



I'm counting days. Just one week left before my plane leaves Helsinki for Hurghada. This winter has been very dark and long - and I'm so tired of all that. So I'm dreaming of the warmth of the sun and cool breaths of wind, crispy sea water that makes you breathless when you first dive in, relaxing in the sunbed with a book, snorkeling in the Red Sea, sleeping late, having breakfasts and seafood dinners someone else has prepared, pampering in the hotel spa... That'll keep me going the extra mile until next  Sunday.

No comments:

Post a Comment