Saturday 2 March 2013

Aamukahvilla

Viikko sitten lauantaina söin itseni läkähdyksiin Kiilan brunssilla. Mutta en sitten muuta syönytkään koko päivänä. Illalla söin kolme kuivattua luomuaprikoosia. Viikonloppuaamuina aamiainen maistuu kotonakin; toki Kiilan brunssia vaatimattomampi. Viime viikonlopun ähkyn jälkeen tänä aamuna maistui luomupikakahvi (säälittävää, tiedän - mutta kahvimuki on hieno!) luomumaidolla ja ruokosokerilla ja eilen Stockan Herkusta aamukahvimaito-ostoksilla mukaan napattu aprikoosi-viikunaleipä, jolle sipaisin aiolia. Hesari on tietysti itsestäänselvä osa täydellistä viikonloppuaamiaista, samoin arkiaamuista tuttu, Kenwoodin blenderillä naapureiden tahattomaksi kiusaksi sekoitettu kotitekoinen marja-hedelmäsmoothie. Aurinkoista viikonloppua!


I love weekend breakfasts. Last Saturday I had brunch in Kiila, so today I stayed at home and had my usual weekend breakfast: coffee and bread. And a home-made smoothie. The apricot-fig bread I bought from Stockmann yesterday and decided to try it with aioli. Very tasty indeed. The coffee is instant, but the milk is organic and the sugar brown and fairtrade. The coffee mug, officially tankard, is from Royal Collection Shop - from the sold-out official Royal Wedding commemorative range of china. 

No comments:

Post a Comment